Домашні смачні чебуреки: тонке тісто і соковита начинка

Пухирчасте, тонке тісто з хрусткою скоринкою. Дуже смачна і соковита начинка з м’яса.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Рецепт чебуреків простий і легкий. Повторити може будь-яка господиня.

Дивовижна випічка, приготовлена власними руками.

Складові

Тісто

  • Борошно пшеничне – 360 г
  • Оцет% – 1 ч. ложка
  • Вода тепла – 200 мл
  • Сіль – 1/3 ч. ложки

Начинка

  • Фарш м’ясний – 250 г
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт. (Середні)
  • Петрушка – пучок
  • Сіль, перець – за смаком

Рецепт приготування

Спочатку готуємо тісто. У глибоку миску просіваємо борошно. В іншій мисцірозчиняємо сіль у воді.

Наливаємо соляний розчин в борошно і додаємо оцет.
Замішуємо тісто, накриваємо миску і залишаємо на 30 хвилин, щоб тісто «підійшло».

Поки тісто «відпочиває», приготуємо начинку.

Фарш я готую сама, у мене курячий. Ви можете брати готовий (будь-який).

Куряче м’ясо (філе) прокручуємо в м’ясорубці.

Ріпчасту цибулю теж пропускаємо через неї і додаємо в фарш.

Петрушку дрібно нарізаємо і додаємо в фарш.

Фарш солимо і перчимо до смаку, Все добре перемішуємо.

Якщо фарш вийшов сухим, додаємо трохи теплої води.

Тісто підійшло, розділяємо його на 12 рівних частин.

Кладемо начинку з фаршу на один край коржа, прикриваємо іншим.

Нерівні краї тіста обрізаємо і щільно прикріплюємо один до одного, за допомогою вилки.

Розігріваємо на сковороді достатню кількість олії.

Обсмажуємо чебуреки в олії, на вогні вище середнього, з двох сторін, до золотистого кольору.

Готові чебуреки перекладаємо на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

Подаємо випічку гарячою. Смачного!

Не вдається скопіювати.