Дуже довго шукала цей рецепт, але воно того варте: «Оселедець по-корейськи»

Цей рецепт я шукала досить довго. Тепер готую найсмачніший оселедець по-корейськи!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка Рецептів

Продукти, які знадобляться:

  • Два заморожені або свіжі оселедці;
  • Чотири цибулини;
  • Одна стол. ложка солі;
  • Пів чайн. ложки червоного перчика;
  • Пів чайн. ложки чорного перчика;
  • 50-60 мл оцту;
  • Одна стол. ложка томатного соусу;
  • 125 мл олії соняшникової рафінованої.

Покроковий процес приготування оселедця

Оселедця необхідно повністю очистити, щоб залишилося одне філе. Залишаємо тільки шкурку.

Філе ріжемо на порційні шматочки і складаємо в глибокий посуд.

Всипаємо в рибу всі спеції, сіль і додаємо томатний соус. Мішаємо.

Тепер вливаємо оцет і ще раз ретельно мішаємо.

З цибулі знімаємо лушпиння і ріжемо його у вигляді півкілець.

Перекладаємо цибулю в посуд з оселедцем, вливаємо олію і мішаємо.

Закриваємо плівкою і поміщаємо на 3-4 години в холодильну камеру, а краще на ніч.

За цей час потрібно буде кілька разів перемішати оселедець. Смачного!

Не вдається скопіювати.