Готуємо смачну курочку в маринаді з картоплею в духовці

Рецепт смачної курочки в маринаді разом з картоплею в духовці.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • курочка частинами (стегенця або гомілки);
  • картопля.

Маринад:

  • майонез або сметана;
  • готова їдальня гірчиця;
  • соєвий соус;
  • сіль, перець;
  • червона солодка паприка;
  • каррі;
  • часник.

Спосіб приготування

Приготувати маринад (найбільше до смаку, довільно)

Картоплю і курочку укласти в маринад, накрити кришкою (або харчовою плівкою) і залишити маринуватися на пару годин.

Укласти в змащену маслом форму і запікати в духовці при температурі 220 градусів хвилин 40.

Зверніть увагу!

Температура повинна бути – 220 градусів! При температурі 180 градусів треба запікати з годину або навіть більше.

На готовність перевірити елементарно – потикати виделкою картоплю.

Особливо смачно подати зі свіжою зеленню і овочами.

Смачного!