Готуємо улюблені деруни без тертя картоплі на тертці

Якщо ви любите деруни, але ось возитися з ними на кухні не хочете, тоді пропонуємо вам ідею, завдяки якій, все робиться просто і швидко.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Необхідні продукти:

  • картопля 1 кг;
  • цибуля ріпчаста 1 шт;
  • яйце куряче 2 шт;
  • борошно пшеничне 2 ст. л;
  • сіль (за смаком);
  • перець чорний мелений (за смаком);
  • приправа до картоплі (за смаком);
  • кріп за смаком;
  • петрушка (зелень) за смаком.

Готуємо

Овочі ріжемо на шматки і подрібнюємо за допомогою блендера.

Додаємо в масу сіль, перець, дрібно посічену зелень і спеції для картоплі.

Порада!

Кілька зубчиків часнику зовсім не завадять, страва буде з більш яскравим смаком і ароматом.

Всипаємо борошно, додаємо яйця і перебиваємо все блендером.

Якщо у вас виходить дуже рідка маса, тоді додайте ще трохи борошна.

Розігріваємо олію, столовою ложкою викладаємо тісто.

Обсмажуємо деруни до рум’яності з двох сторін.

Порада!

Подавайте це блюдо зі сметаною, ще можна полити розтопленим вершковим маслом. Також можна приготувати до дерунів намазку з солоного сиру і дрібно різаного кропу.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.