Хрустка зовні, м’яка всередині: розповідаю, як приготувати смачну картоплю

У мене є знайомий кухар, з яким ми іноді зустрічаємося. Він ділиться зі мною різними секретами приготування знайомих страв. Одного разу мій знайомий розповів мені про те, як готувати смажену картоплю, щоб він виходив хрустким зовні і м’яким всередині. Спробувавши зробити картоплю за цим рецептом, я переконалася, що так моя улюблена страву виходить ще смачніше.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Рецепт смаженої картоплі

Щоб приготувати це всім знайоме страву абсолютно новим способом, нам знадобляться такі інгредієнти:

  • картопля;
  • соняшникова олія;
  • кукурудзяний крохмаль.

Насамперед чистимо картоплю, а потім одну частину картоплі нарізаємо тонкими кружечками, а іншу частину — брусочками.

Далі кип’ятимо воду в каструлі, кидаємо туди картоплю і даємо їй покипіти пару хвилин, після чого зливаємо воду. Потім перекладаємо картопля на решітку, щоб з нього стекла вода, а в миску насипаємо кукурудзяний крохмаль. У ньому і слід обваляти картоплю, щоб вона покрилася цим компонентом з усіх боків.

Після цього кружальця картоплі просто обсмажуємо в соняшникової олії, після чого вони перетворяться в чіпси. А ось з картопляними брусочками доведеться потрудитися. Спочатку потрібно їх обсмажити в олії на середньому вогні. Потім збільшити його до максимуму і смажити до готовності.

Не вдається скопіювати.