Хрусткі мариновані кабачки з пакету: почекати всього 20 хвилин і готово!

Щоб замаринувати кабачки в пакеті, вам знадобиться той продуктовий мінімум, який завжди під рукою. Але це не єдина перевага даного рецепта. Всього 20 хвилин, і чудова закуска до шашлику і картоплі готова. Давайте пробувати!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Складові

  • Кабачок – 650 г
  • Цибуля – 60 г
  • Часник – 1 зуб.
  • Кріп – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Оцет – 1,5-2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 0,25 ч. л.

Приготування

Кабачки промийте, наріжте тонкими кружками (близько 2 мм завтовшки). Цибулину наріжте тонкими півкільцями, а кріп просто посічіть.

Всі ці інгредієнти складіть в рукав для запікання або чистий і цілий пакет. Туди ж відправте пропущений через прес часник, цукор з сіллю, паприку і гірчицю в зернах.

Хрусткі мариновані кабачки з пакету: почекати всього 20 хвилин і готово!

Влийте в пакет оцет 9% -й і надійно його зав’яжіть. Гарненько струсіть інгредієнти, щоб маринад рівномірно покрив кабачки. Відправте заготовку в холодильник на 20 хвилин.

Хрусткі мариновані кабачки з пакету: почекати всього 20 хвилин і готово!

Після закінчення часу дістаньте кабачки в пакеті з холодильника і разом з маринадом пересипте в тарілку для подачі. Така пікантна хрустка закуска відразу ж підкорить ваших гостей. Так що там, ви із задоволенням будете готувати її і для себе!