Хрусткий хлібець просочений маслом, сиром і часником

Хрусткий хлібець, просочений вершковим маслом, сиром і ароматом часику із зеленню… А готується дуже просто! На дачі цей рецепт гарячого бутерброда на швидку руку буде просто незамінний.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • 1 французький батон, краще “вчорашній”, можна звичайний батон;
  • 100 гр сиру;
  • 100 гр м’якого вершкового масла;
  • 2-3 зубки часнику;
  • зелень петрушки і кропу за смаком.

Приготування

Сир потерти на тертку , видавити часник, додати м’яке масло і дрібно порізану зелень, все перемішати.

Духовку нагріти на 200 С. В батоні зробити надрізи навскоси прорізаючи не до кінця, заповнити їх добре сирною начинкою.

Загорнути батон у фольгу, поставити в духовку на 20 хвилин. Потім фольгу відкрити і залишити ще на 5 хвилин, щоб хліб злегка підрум’янився, можна під грилем.

Подавати можна порізавши на шматочки по вже надрізаним лініях або порізати поруч гострим ножем, тоді начинка залишиться як би всередині.

Смачного!

Не вдається скопіювати.