Курячі шашлички на сковороді — зробіть все по рецепту і ви просто очманієте
Обов’язково зробіть все по рецепту і ви просто очманієте! Соковито, яскраво, ароматно і це все — курячі шашлички на сковороді. Маринад робить свою справу, готуйте із задоволенням.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти
- куряче філе 800 грамів
- дерев’яні шпажки (бамбукові)
для маринаду:
- кефір 100 мл
- паприка 1 ч. лож
- коріандр 1 ч. лож
- соєвий соус 1 ст. лож
- часник 2 зуб
- соус BBQ 1 ст. лож
- сіль за смаком
- рослинна олія 2 ст. лож
Приготування
1. Філе (у мене дві великі) ріжемо на пластики та відбиваємо через плівку.
2. Після чого намагаємося нарізати м’ясо на довгі смужки.
3. Підготовлені смужки відправляємо в чашку, сюди ж всі інгредієнти для маринаду. Добре перемішуємо і залишаємо на 1-2 години.
4. Ще для рецепта нам знадобляться дерев’яні шпажки, попередньо замочіть їх у воді. Нанизуємо смужки м’яса по довжині, один-два шматочки на паличку.
5. Смажимо на сковороді (добре розігрітій), в невеликій кількості рослинної олії, з кожної сторони хвилин по п’ять.
Подробиці приготування дивіться у короткому відео.
Що б перед подачею розігріти всі шашлички відразу, можна на кілька хвилин відправити в гарячу духовку.
Приємного апетиту!