Категорії
Поради

Майстер-клас по запіканню м’яса в духовці – стане в нагоді як молодим господиням, так і профі.

Майстер-клас по запіканню м’яса в духовці – стане в нагоді як молодим господиням, так і профі.

А ви вмієте запікати м’ясо? А маринувати до запікання? Адже тут важливим є правильне виконання кожного етапу процесу.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на intermarium.news

Ми пропонуємо рецепт приготування яловичини по-бразильськи – страва виходить ароматною, смачною, гарною …

Основні інгредієнти:

– Яловичина – 700 грамів

– Білий винний соус – 100 мілілітрів

– Біле сухе вино – 200 мілілітрів

– Оливкова олія – ​​100 мілілітрів

– Розмарин – 1 чайна ложка

– Чорний перець горошком – 5 штук

– Сіль – 1 кілограм

Як готувати:

1. Змішати вино, винний оцет, оливкову олію, перець і розмарин.

2. М’ясо промити, обсушити паперовим рушником, помістити на 2 години в маринад.

3. Взяти жаростійку форму з високими бортиками, викласти в неї м’ясо, залити чвертю обсягу маринаду, накрити пергаментом, на папір гіркою висипати сіль.

4. Випікати 30 хвилин при температурі 195 градусів.

Яловичина виходить середнього ступеня прожарювання, дуже ароматною і смачною! Діліться з усіма цим чудовим рецептом!