Мариноване сало, яке буде танути у роті. Простий рецепт приготування

Пропонуємо приготувати дуже смачне, мариноване сало, яке буде танути у роті.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

Для приготування вам знадобиться:

  • Сало;
  • Сіль — 200 грамів;
  • Лаврове листя – 4 шт.;
  • Вода питна – 1000 мл.;
  • Перець чорний, горошком – 5 шт.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Часник – 4 зубки;
  • Перець чорний, мелений – за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Покладіть невеликі шматочки сала у каструлю.
  2. Іншому посуді приготуйте розчин – змішайте всі інгредієнти. Цибулю очистите та покладіть у розсіл. Часник не додаємо. Поставте суміш на плиту, закип’ятіть та через 60 секунд налийте у сало.
  3. Притисніть сало кришкою, а зверху поставте гніт. Сало повинно стояти під пресом протягом 4 днів.
  4. Після сало дістаньте, обсушіть його та натріть часником. За бажанням можна присипати чорним, меленим перцем.
  5. Зберігайте готове сало у морозильній камері.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.