Мариную скумбрію годину в незвичайному клярі і смажу – тепер це мій головний рецепт
Ось рецепт смачної рибки, яку Ви зможете приготувати вдома.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Нам знадобляться:
- Охолоджена скумбрія – 2 середні тушки
- Борошно – 6 столових ложок
- Червоний гострий перець (в ідеалі чилі) – третина чайної ложки
- Сушений кріп (опціонально) – 1 чайна ложка
- Сіль – 1 чайна ложка
- Томатна паста – 1 чайна ложка
- Ваші улюблені трави – 1 чайна ложка
- Одне куряче яйце
- Молоко – 130 мілілітрів
- Олія для смаження
Готуємо:
Скумбрію потрібно зняти з хребта (добра риба легко зрізається ножем), після чого можна вийняти кості пінцетом, а можна не виймати, це кому як подобається.
Далі потрібно змішати в глибокому посуді, всі перераховані вище інгредієнти. Повинен вийти маринад консистенції рідкої сметани. Далі укладіть скумбрію в маринад і залиште на годину.
Після чого викладайте філе прямо в маринаді на розпечену сковорідку і смажте з кожного боку від 5 до 8 хвилин, в залежності від товщини філе вашої риби.
Риба виходить ніжна і соковита. Смачного!