Найсмачніший рецепт відбивних в духовці з будь-якого м’яса. М’ясо тане в роті

Всім знайомий класичний рецепт курячих відбивних з ананасами. Але в цьому рецепті, смак страви буде трохи іншим через оригінальний соус, який робить будь-яке м’ясо, хоч куряче, хоч свинину, соковитим і м’яким.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • філе куряче, 700 г;
  • сіль перець;
  • ананаси консервовані, 1 банка;
  • сир, 100 г.

Для приготування соусу необхідно:

  • ананасовий сік, 1 – 2 ст.л;
  • яйце, 1 шт;
  • сметана або майонез, 2 ст.л;
  • борошно, 1 ст.л;
  • сіль, спеції.

Процес приготування

М’ясо промиваємо, просушуємо. Ріжемо на скибки і відбиваємо. Солимо. Перчимо і посипаємо улюбленими спеціями.

Форму для запікання змащуємо соняшниковою олією.

Викладаємо у форму м’ясо, присипаємо борошном.

Ананасові колечка ріжемо на шматочки і викладаємо їх поверх м’яса.

Для соусу змішуємо яйце з майонезом або сметаною, борошном. Перемішуємо вінчиком до повної однорідності.

Трохи вливаємо сироп від ананасів, перемішуємо.

Поливаємо соусом м’ясо, посипаємо сир, тертий на дрібній тертці.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо близько 25 хвилин до рум’яності.

Подаю такі відбивні з будь-якими гарнірами і салатами, як на кожен день, так і готую на святковий стіл.

Не вдається скопіювати.