Неймовірний салат, який підкорює ідеальним поєднанням смаків

У курячого м’яса нейтральний смак і аромат, тому воно відмінно поєднується з багатьма продуктами та часто використовується в приготуванні різних салатів. При додаванні до курячого м’яса овочів, салат стає досить легким, але дуже ситним,.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Дана закуска проста в приготуванні, тому прекрасно підходять для звичайних сімейних обідів. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтесь.

Інгредієнти для основи:

  • куряча грудка — 500 г;
  • огірки — 2 шт;
  • цибуля — 1 шт;
  • яйця — 4 шт;
  • сіль і перець;

Маринад для цибулі:

  • вода — 2 ст. л;
  • оцет яблучний — 2 ст. л;
  • сіль — 0,5 ч. л;
  • цукор — 1 ч. л.

Приготування:

  1. Куряче філе нарізаємо та обсмажуємо до випаровування рідини, солимо і перчимо, додаємо улюблені спеції.
  2. Готуємо маринад, змішавши всі інгредієнти для маринаду.
  3. Маринуємо 20 хвилин цибулю, порізану кубиками. Потім зливаємо з цибулі рідину.
  4. Нарізаємо огірки та варені яйця соломкою.
  5. З’єднуємо всі продукти та заправляємо майонезом або сметаною. За бажанням заправляємо салат натуральним йогуртом.
  6. Додаємо за смаком зелень і подаємо до столу.

Приємного смаку!