Проста намазка для грінок

Готуємо швидку намазку для грінок. Ця намазки вважається найбільш популярною серед інших, її часто використовують для приготування бутербродів на святковий стіл. Інгредієнти беремо найпростіші, вони чудово поєднуються між собою, створюючи чудовий смак. В даному рецепті, крім яєць і сирків, в суміш додається трохи вершкового масла, завдяки якому, маса виходить більш еластичною, краще лягає на хліб, стає більш ніжною і м’якою. Також додається кріп і трохи часнику для пікантності в смаку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • Плавлений сирок – 2 шт
  • Яйце куряче – 2 шт
  • Часник – 1 зубчик
  • Вершкове масло – 40 г
  • Кріп – 20 г
  • Майонез – 2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Хліб житній – 1/2 шт

Покроковий процес приготування:

1. Підготуйте всі продукти, зазначені в списку інгредієнтів. Вершкове масло заздалегідь завантажте в морозильну камеру, щоб воно підмерзло. Тверде масло буде легше натерти на тертці.

2. Зваріть яйця круто, охолодіть в холодній воді, очистіть, білок і жовток натріть на тертці з дрібними отворами.

3. Плавлений сирок подрібніть подібним чином, киньте до яєць. При бажанні можна додати подрібнений твердий сир.

4. Кріп обполосніть, вологу струсіть, дрібно наріжте. Зубочки часнику очистіть, пропустіть через прес. Вершкове масло натріть на тертці. Всі підготовлені компоненти додайте в основний склад.

5. Заправте суміш необхідною кількістю майонезу, приправте сіллю за смаком.

6. Масу ретельно перемішайте, максимально поєднуючи всі компоненти між собою.

7. Житній хліб підсмажте на сухій сковороді, в духовці або грильниці, отримуючи рум’яні грінки. Сильно засмажувати не потрібно, грінки повинні бути хрусткими зверху, при цьому м’якими всередині.

8. Грінки розріжте навпіл, можна навскоси. Кожну грінку змастіть сирною начинкою. Готові бутерброди відразу подайте до столу. Смачного!