Приголомшливо смачна печінка з овочами

Просто дивовижно смачна страва з печінки з овочами. Морква з цибулею відмінно її доповнюють і роблять смак більш цікавим. Таку печінку можна готувати на обід або вечерю, і подавати з будь-яким гарніром. Печінка виходить дуже ніжна і соковита.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти

  • 600 грам курячої печінки
  • 1 морква
  • 2 цибулини
  • 70 грам пшеничного борошна
  • 200 грам сметани
  • соняшникова олія
  • сіль, перець за смаком

Цибулю чистимо і нарізаємо середніми шматочками. Кладемо її на сковороду з соняшниковою олією і обсмажуємо до прозорості.

Очищену моркву натираємо на тертці і додаємо до обсмаженої цибулі, все перемішуємо і обсмажуємо 10 хвилин на середньому вогні. Потім додаємо борошно, перемішуємо і обсмажуємо ще 2 хвилини. Потім додаємо сметану, сіль і перець за смаком, перемішуємо. Продовжуємо обсмажувати овочі 5 хвилин.

Курячу печінку обвалюємо в борошні і кладемо на сковороду. Обсмажуємо з двох боків до рум’яного кольору. Перекладаємо на паперовий рушник, солимо і перчимо до смаку.

Збираємо закуску. У форму для запікання викладаємо перший шар з овочів, потім печінку, потім знову овочі і так поки не закінчаться продукти. Останній шар повинен бути з овочів.

Форму накриваємо фольгою і ставимо в духовку. Запікаємо її 30 хвилин при температурі 180 градусів, а потім подаємо до столу.