Рецепт помідорів з гірчицею. За смаком, як з бочки!
Такі помідори можна засолити в будь-якої ємності: банці, пластиковому відрі, пляшці і будь-який іншій тарі. У помідорів буде виражений, сильний і бочковий смак, який сподобається всім без винятку!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Інгредієнти, які потрібні:
- 2500 г помідорів;
- Дві стол. ложки гірчичного порошку;
- Дві стол. ложки солі;
- Чотири стол. ложки цукру;
- 2000-2500 мл води холодного стану.
Починаємо заготовляти
У воду всипте всі сухі інгредієнти і розмішуйте поки все не розчиниться.
Візьміть пластикову пляшку об’ємом шість літрів, відріжте верх і складіть помідорчики.
Вилийте розсіл в помідори так, щоб він їх повністю покрив.
Зверху поставте тарілку і на неї легкий вантаж. Поставте в тепло на сім днів.
Після можете пробувати і дивуватися прекрасному смаку!