Рецепт взяла у турецької сусідки. Ці продукти точно є у вас в холодильнику

Капустяний пиріг або запіканка, виходить дуже смачним і ароматним.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста – 500 г;
  • яйця – 3 шт;
  • сіль, перець, зелень;
  • сметана або натуральний йогурт, кефір – 200 г;
  • розпушувач – 10 г;
  • борошно – 150 г;
  • кунжут.

Процес приготування

Яйця збиваємо трохи віночком, вливаємо сметану або йогурт, кефір на ваш смак. Солимо до смаку, перчимо і додаємо інші спеції, які ви часто використовуєте для овочевих запіканок.

Борошно просіваємо і всипаємо в тісто, вимішуємо віночком до однорідності.

Додаємо розпушувач. Виходить рідке тісто, як для млинців.

Капусту дрібно шаткуємо і змішуємо з зеленою цибулею і кропом. За смаком солимо.

Форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо рівним шаром капусту, заливаємо її тістом, намагаючись рівномірно розподілити.

Духовку розігріваємо до 180 градусів, ставимо форму і запікаємо страву близько 40 хвилин.

Кунжутом посипайте за смаком і бажанням.

Подаємо зі сметаною та іншими домашніми соусами, дуже смачно з картопляним пюре.

Не вдається скопіювати.