Секрет хрумкої картоплі по-селянськи в духовці. Завжди так готую!

Привіт друзі! Ми раді бачити вас на нашому сайті. В цій статті ми розопвімо вам рецепт приготування смачної хрумкої картоплі по селянськи в духовці.

У картоплі по-селянськи головне – це хрумка скоринка. Цей рецепт розкриє секрет, як домогтися такої хрумкої смакоти.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на BLYSK

Потрібно нарізати картоплю, традиційними шматками. Для того, щоб скоринка була хрумкою, картоплю треба проварити в окропі протягом 7 хвилин. За час варіння з картоплі «вийшов» крохмаль. Завдяки цьому картопля вийде хрумкою.

Вам також сподобається: ?

1 хвилина часу і від ржавчини жодного сліду. Розказала знайомим тепер всі так роблять

Витягуємо картоплю з води, даємо вичахнути. Потім поливаємо соняшниковою олією, посипаємо сухим подрібненим часником, сухою паприкою і сухим базиліком. Не забудьте про сіль – посипте чайною ложкою. Гарно перемішайте, щоб спеції розподілилися по картоплі.

Готуємо картоплю до випікання. Беремо лист для випікання, застилаємо його фольгою. На фольгу висипаємо картоплю. Ставимо в духовку при 200 градусах на 40 хвилин.

Картоплю краще подавати із соусом.

Смачного!

Дякуэмо, що читаєте нас!

Не вдається скопіювати.