Шоколадна паста – швидкий рецепт в домашніх умовах

Шоколадна паста домашнього приготування – натуральний ласий сніданок або десерт для ласунів і фанатів шоколаду, зробити який при наявності потрібних продуктів не складе особливих труднощів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Ласощі можна подати до чаювання з тостами, свіжим хлібом або крекерами, а також використовувати як начинку для домашньої випічки.

Така паста виходить смачною і апетитною. З нею можна робити бутерброди і брати з собою на роботу, до школи або на пікнік.

Необхідні продукти

  • 320 мл рослинного масла
  • 150 мілілітрів молока
  • 30 грам какао-порошку
  • 30 грам сухого молока
  • 50 грам горіхів
  • 120 грам цукрової пудри
  • ванілін

Починаємо приготування

  1. В молоко додаємо цукрову пудру і рослинне масло. Збиваємо все блендером до однорідної маси.
  2. Горіхи рубаємо на дрібні шматочки.
  3. В отриману масу додаємо горіхи, сухе молоко, какао-порошок і ванілін. Все ще раз перебиваємо блендером. Повинна вийде густа однорідна маса.
  4. Готову суміш перекладаємо в баночку, накриваємо кришкою і прибираємо в холодильник на 10 годин. Потім дістаємо і намазуємо на бутерброди, подаємо до столу.

Ми впевнені, що від такої пасти ви також будете в захваті!

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.