Швидкі хачапурі: 5 хвилин і гаряча закуска готова

Відмінний спосіб заощадити час при готуванні хачапурі — зробити їх з вірменського лаваша. Ледачі хачапурі з лаваша — це та страва, яка не вимагає великих старань і на приготування не піде багато часу. При цьому вона славиться своєю простотою і непередаваним смаком, і порадувати себе такою випічкою може кожен.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Приготувати такі хачапурі можна на сковороді або духовці. Але особливо смачними конвертики з сиром виходить на грилі.

Збираючись на пікнік, зовсім не хочеться витрачати час на приготування закусок, тому рецепт швидких хачапурі буде як не можна до речі. Спробуй з’їсти їх з джемом — обіцяємо, ти відчуєш нову кулінарну насолоду.

Інгредієнти:

  • Сир сулугуні — 500 г
  • Листи лаваша
  • Будь-який джем (бажано вишневий) — за бажанням

Спосіб приготування:

  1. Сулугуні поділяємо на 4 рівні частини.
  2. Ділимо лаваш на кілька порційних частин. У нього обертаємо сир так, щоб при запіканні він не витік.
  3. Обсмажуємо хачапурі з усіх сторін на грилі до утворення хрусткої скоринки.
  4. Страву подаємо гарячою та відразу їмо, на додаток чудово підходять будь-які фруктові і ягідні, джеми.

Приємного смаку!