Скумбрія запечена в гірчичному соусі. За цим рецептом рибка виходить особливо смачною
Скумбрія запечена в гірчичному соусі.
Рибка – це завжди дуже смачно і корисно, а особливо скумбрія! Вона дуже смачна та ще й неймовірно корисна і майже без кісточок. За цим рецептом скумбрія виходить особливо смачною!
Повідмоляє miysvit.pp.ua, із посиланням на globalpres.co
Інгредієнти:
- Скумбрія – 850 гр.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.,
- Майонез – 2 ст.л.,
- Соєвий соус – 3 ст.л.,
- Гірчиця готовая – 2 ст.л.
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Скумбрію чистимо і наpiзаємо.
2. Рибку потрібно вибирати свіжу, тоді і в результаті буде дуже смачна страва.
3. Цибулю piжемо півкільцями.
4. Для гірчичного соусу змішуємо гірчицю, майонез, соєвий соус, солити не потрібно.
5. Отримуємо соус однорідної консистенції.
6. Скумбрію перемішуємо з цибулею і гірчичним соусом і залишаємо маринуватися на 20-30 хвилин (можна і довше).
7. Перекладаємо в форму для запікання, якщо форма антипригарна змащувати її не потрібно.
8. Запікаємо при 180 градусах 20-30 хвилин.
Смачного!