Смачні, повітряні і неймовірно апетитні приморські сирники

Пропонуємо вам рецепт приготування сирників у жаровні: найніжніші приморські сирники стануть однією з улюблених страв у вашій родині. Вони гідні найвищих похвал. Ніжне сирне тісто — це настільки смачно, що просто не передати словами. Відмінний варіант для сніданку: адже це не тільки смачно, ароматно і ситно, але ще й дуже корисно! Навіть той, хто не любить сир, уминає сирники за обидві щоки, ще й просить добавки.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Необхідні інгредієнти:

  • сир — 500 грамів,
  • курячі яйця — 4 штуки,
  • пшеничне борошно — 4 столові ложки,
  • розпушувач — 1 чайна ложка,
  • сіль — 1/3 чайної ложки,
  • цукровий пісок — 2 чайних ложки.

Як приготувати найніжніші приморські сирники в жаровні:

  1. Сир будь-якої жирності і консистенції викладаємо в глибоку миску.
  2. Додаємо в нього курячі яйця, сіль, цукор, перемішуємо.
  3. Всипаємо просіяне пшеничне борошно і розпушувач.
  4. Збиваємо все блендером до однорідної маси.
  5. Форму для кексів змащуємо вершковим маслом і розкладаємо тісто.
  6. Випікаємо в розігрітій до 220 градусів жаровні 15-20 хвилин до золотистої скоринки.

Подаємо найніжніші приморські сирники із домашньою сметаною, кремом, згущеним молоком або улюбленим варенням. Із цієї кількості продуктів готується 18 сирників! Такий сніданок не тільки ситний: він ще заряджає позитивом і енергією на весь день.

Смачного вам і бадьорого дня.

Не вдається скопіювати.