Смачний тортик з персиками! Приголомшливий торт на будь-яке свято

Дуже смачний і ароматний торт з макових бісквітів, ніжного заварного крему і консервованих персиків.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • персики консервовані – 2 банки;
  • цукор і борошно по 120 г;
  • яйця – 6 шт;
  • масло вершкове – 100 г;
  • мак – 100 г.

Для приготування заварного крему необхідно:

  • масло вершкове – 500 г;
  • молоко – 1 л;
  • жовтки – 4 шт;
  • цукор – 8 ст.л;
  • крохмаль – 4 ст.л;
  • ванілін за смаком.

Для желатинового розчину беремо сироп персиковий – 100 мл і желатин – 1 ч.л.

Процес приготування торта

Для крему змішуємо всі інгредієнти, крім вершкового масла – його залишаємо розм’якшуватися. Збиваємо масу віночком, щоб була повністю однорідною і ставимо на плиту.

Варимо густий крем на невеликому вогні, постійно перемішуючи. Охолоджуємо.

Масло збиваємо до пишності і частинами додаємо крем, збиваємо до пишності і однорідності.

Для тіста ділимо білки і жовтки. Білки збиваємо з сіллю до пишності, додаємо цукор і збиваємо близько 5 хвилин до стійкої маси.

Додаємо по 1 жовтку і збиваємо до однорідності.

Борошно просіваємо і всипаємо в масу, всипаємо мак і акуратно вимішуємо тісто лопаткою, щоб не осіло.

Вливаємо розтоплене, охолоджене вершкове масло і вимішуємо.

Форму для запікання застеляємо пергаментом і викладаємо тісто, розрівнюємо.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 35 – 40 хвилин.

Бісквіт ріжемо на 3 коржа, з верхнього знімаємо скоринку.

Формуємо торт в кільці, просочуючи коржі сиропом персиків.

На перший корж викладаємо шматочки персиків, крем, корж, персики, крем і корж. Накриваємо торт плівкою і відправляємо в холодильник на 4 години.

Обмащуємо верх і боки кремом, обсипаємо маком і крихтою бісквіта, прикрашаємо за смаком персиками і заливаємо желатиновим персиковим сиропом – розтоплений желатин змішуємо з сиропом і змащуємо ним фрукти на торті.

Відправляємо на ніч в холодильник.

Не вдається скопіювати.