Супер-котлети без м’яса. Одну з’їв і до вечора ситий. Часто беру на роботу і даю дітям в школу

Люблю ці котлети. Ніжні, смачні, ароматні і  дуже  ситні.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Зараз, в період застуди ці котлетки  Саме Те !

Без зайвих балачок розповідаю рецепт.

Варіацій цього рецепта багато. Покажу, як готую  я.

6-ть столових ложок манної крупи + 3-и яйця.

Тепер цю суміш треба відставити убік. Манка повинна трохи набрякнути.

Три великі цибулини нарізаю великими кубиками.

Тепер цибулю треба засмажити до м’якості і золотистої скоринки.

Вимикати газ і даємо цибулі трохи охолонути.

В цей час готуємо бульйон.

Бульйон може бути будь-який. Хоч самі готуйте, хоч з кубиків робіть.

У будь-якому випадку, нам треба 0.5 літра бульйону.

Тепер злегка остиглу цибулю змішуємо з манно-яєчною масою. Виходить досить рідка маса.

На сковорідку наливаємо її ложкою.

Тут же формуйте котлетки. Яйце швидко схоплюється.

Котлети обсмажити з двох сторін. На все йде хвилин 5.

Тепер ВАЖЛИВО ВИМКНУТИ ГАЗ і трохи почекати поки олія на сковорідці перестане шипіти і пузиритися. Хвилини три.

Це робиться для того щоб сковорідка не спалахнула вогнем, бо треба влити воду в олію.
Точніше Вилити бульйон до котлет.

Бульйон повинен злегка покривати котлети.

Тепер  накриваємо кришкою і на 10 хвилин залишаємо варитися.

Через 10-12 хвилин вимикаємо газ.

Майже весь бульйон котлети увібрали в себе.

Ось скільки бульйону залишилося, а було півлітра.

Соковиті, пишні, ароматні, ніжні і дуже ситні.

Смачні навіть коли холодні.

Я люблю їх зі сметаною і Гранатовим соусом. Діти з кетчупом і майонезом. Смак незрівнянний.

Не вдається скопіювати.