Закуска “Павлиний хвіст”: готується швидко і просто
Ось Вам рецепт смакоти у вигляді “Павлиного хвоста”.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Складові:
- 300 гр. баклажанів
- 200 гр. невеликих огірків
- 150 гр. невеликих помідорів
- 150 гр. сиру
- 2 зубчики часнику
- маслини
- мука
- сіль, майонез
- соняшникова олія
Приготування:
1. Баклажани нарізати навскоси, кільцями шириною 1 см. Посипати сіллю, перемішати і залишити на 15 хвилин, щоб виділилася рідина.
2. Потім баклажани добре промити і обсушити рушником. Трохи посолити і обваляти в борошні з двох сторін.
3. Сковороду з олією добре розігріти, викласти баклажани і обсмажити до золотистого кольору. Перевернути і обсмажити з іншого боку також до золотистого кольору.
4. Сир натерти на середній тертці. Додати майонез, часник, видавлений через прес, все перемішати.
5. Огірки нарізати навскоси тонкими кільцями.
6. Помідори і маслини також нарізати тонкими кільцями.
7. На баклажани викласти сирну начинку.
Прикрасити скибочками помідорів, огірків і маслин. Готові баклажани викласти в формі хвоста павліна на велику тарілку.