Звичайні котлети з фаршу більше не смажу, тільки соковиті зрази. І чому я раніше цього не знала!

Зрази виходять дуже ситними і соковитими, їх можна подавати і на святковий стіл.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на bydka.pp.ua

  • м’ясо – 500 г;
  • яйця – 2 шт;
  • борошно – 4 ст.л;
  • цибуля – 2-3 шт;
  • сіль і перець за смаком;
  • сметана – 2 ст.л;
  • рослинна олія.

М’ясо беріть будь-яке, добре його промийте і поріжте маленькими шматочками.

Цибулю ріжемо на півкільця або кубики, солимо і трохи мнемо її рукою і залишаємо, щоб пустила сік.

Змішуємо м’ясо з цибулею, солимо і перчимо, додаємо сметану, перемішуємо, всипаємо борошно і добре вимішуємо.

Розігріваємо олію і за допомогою столової ложки, викладаємо фарш. Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки. Можна обсмажувати і під кришкою.

Ще один варіант для таких котлет – додати сюди величезний пучок нарізаного кропу і 2 ст.л крохмалю. Всю масу вимішуємо і ставимо на 2 – 3 години в холодильник. Перед тим, як обсмажувати котлети, добре знову перемішайте масу, щоб крохмаль розподілився рівномірно по м’ясу. Борошно можна не додавати.

Такі котлети при подачі можна полити сметанно – часниковим соусом.

Не вдається скопіювати.