Готуємо найсмачніший салат на святковий стіл

Рецепт салату “Білий принц”, який завджи змітаю зі столу першим. Приготуйте вдома оодин раз, і будете завжди його готувати.

Хочемо поділитися з вами рецептом досить смачного листкового салату до святкового столу. Виходить він ситним за рахунок наявності картоплі, шинки і яєць. І не має нудотного смаку, адже мариновані печериці надають йому приємну пікантну нотку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Публікація

Салат має багато гранний смак, красиво виглядає і прекрасно підійде для святкового столу.

Необхідні інгредієнти:

• 1 велика картоплина;

• 3 курячих яйця;

• зелена цибуля;

• 200 грам маринованих шампіньйонів;

• 150 грам шинки;

• 1 відварна морква;

• 1 відварна морква;

• 100 грам майонезу;

• 2 плавлених сирка.

Процес приготування

На тарілку встановлюємо рознімне кільце для салатів.

Картоплю очищаємо, натираємо на тертці і викладаємо першим шаром в кільце. Ущільнюємо її ложкою і промазуємо майонезом.

Зелену цибулю промиваємо, нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо зверху на шар з картоплі. Зверху робимо майонезну сіточку.

Відварені яйця очищаємо і натираємо зверху на зелену цибулю, вирівнюємо акуратно і промазуємо майонезом.

Мариновані печериці нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо зверху на шар з яєць. Їх також промазуємо майонезом.

Відварену моркву очищаємо і натираємо зверху на гриби, змащуємо майонезом.

Підготовлену шинку нарізаємо дрібними кубиками і викладаємо наступним шаром, змащуємо майонезом.

Зверху на шинку натираємо плавлені сирки. Щоб це робилося легше, покладіть сирки заздалегідь на 10 хвилин в морозильну камеру.

Готовий салат ставимо в холодильник і залишаємо на 2-3 години.

Все, можна подавати до столу. Смачного!