Готуємо пончики за одним з кращих стародавніх рецептів
З цим рецептом готували пончики в давнину. Пончики виходили завжди натуральними і смачними. Збережіть рецепт!
Пончики – ласощі, відомі з дитинства. З начинкою або без, солодкі або солоні, вони завжди добре смакують. Звичайно, зловживати ними не можна, але інколи дозвольте собі цю смачну і поживну їжу.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Публікація
Необхідні інгредієнти:
• молоко – 500 мл;
• яйця – 2 шт.;
• масло або маргарин – 125 г;
• цукор – 2 ст. л. +1 ч. л.;
• сіль – 1,5 ч. л.;
• сухі дріжджі – 11 г;
• тепла вода – 0,5 ст.;
• ванілін (за бажанням);
• мука.
Процес приготування
Змішати молоко з водою, підігріти;
Всипати цукор і дріжджі;
Перемішати, поставити в тепле місце на 15 хвилин;
Додати в опару яйце, масло (розтоплене), всипати сіль, ванілін;
Все збити вінчиком;
Додати просіяне борошно, ретельно вимішувати;
Викласти масу і замісити пружне тісто;
Накрити рушником і залишити в теплому місці на 1-1,5 години (воно має підійти);
Розкачати тісто товщиною 1 см, вибити пончики;
Дати настоятися (мають підійти);
Смажити на пательні на олії.
Можна начинити начинкою за допомогою кондитерського мішка або шприца.
Ось і все смачненькі пончики готові до вживання.
Смачного!