Готуємо пончики за одним з кращих стародавніх рецептів

З цим рецептом готували пончики в давнину. Пончики виходили завжди натуральними і смачними. Збережіть рецепт!

Пончики – ласощі, відомі з дитинства. З начинкою або без, солодкі або солоні,  вони завжди добре смакують. Звичайно, зловживати ними не можна, але інколи дозвольте собі цю смачну і поживну їжу.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Публікація

Необхідні інгредієнти:

• молоко – 500 мл;

• яйця – 2 шт.;

• масло або маргарин – 125 г;

• цукор – 2 ст. л. +1 ч. л.;

• сіль – 1,5 ч. л.;

• сухі дріжджі – 11 г;

• тепла вода – 0,5 ст.;

• ванілін (за бажанням);

• мука.

 Процес приготування

Змішати молоко з водою, підігріти;

Всипати цукор і дріжджі;

Перемішати, поставити в тепле місце на 15 хвилин;

Додати в опару яйце, масло (розтоплене), всипати сіль, ванілін;

Все збити вінчиком;

Додати просіяне борошно, ретельно вимішувати;

Викласти масу і замісити пружне тісто;

Накрити рушником і залишити в теплому місці на 1-1,5 години (воно має підійти);

Розкачати тісто товщиною 1 см, вибити пончики;

Дати настоятися (мають підійти);

Смажити на пательні на олії.

Можна начинити начинкою за допомогою кондитерського мішка або шприца.

Ось і все смачненькі пончики готові до вживання.

Смачного!