Готуємо чудо стимулятор росту для огірків

Хочемо поділитися рецептом приготування ефективного розчину для ваших огірків.

Нaдзeмнa і підземна частини розвиваються краще, коріння відростає міцним, і за рахунок цього набагато краще живлять листя.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука правди

Робимо добриво

Підігріваємо 0.5 л води на сонечку, розчиняємо у воді 5 гр. сухих дріжджів (2 гр. цукру), даємо настоятись 5 хвилин, за цей час в теплому розчині станеться активація, вони прокинуться і піде відразу слабка реакція, розводимо все на 5 л води. Після потрібно ще додати «Хeллaтин калій» по інструкції.

Ця чудо суміш діє відразу і на краще зростання куща, формує хорошу листову масу. Калій же допоможе стати смачніше, і поліпшить зав’язь, ми порівнювали, огірочків рази в 3 більше в’яжеться.

Ставимо в холодок на 2-3 години щоб все настоялось і пішло активно вирувати. Після, увечері десь в 17:00 проливаємо гряду, чекаємо годинку, і по вологій землі удобрюємо рясно кожен кущ, так розчин увійде глибше і краще наситить собою грунт. На 10 л води, беремо 2 л браги, розводимо і даємо на кожну рослину по 0.5 л.

Бажано замульчувати все, це допоможе прибрати надмірний випар, поліпшить живлення кореневої системи, а, щоб грибок дріжджів дав максимальну користь, зверху ще присипаємо попілом.