Домашній пломбір без хімії за оригінальним рецептом 1948 року

Пломбір – класичне морозиво пам’ятається ще всім з дитинства. Хочемо розповісти Вам, як приготувати його вдома власними руками.

Домашнє морозиво не тільки дуже смачне, але ще і, без сумнівів, не має шкідливих барвників та консервантів. Морозиво можна урізноманітнити добавками за смаком. Використовувати ягоди, шоколадну крихту, мелені горіхи або сухофрукти, скибочки фруктів, різноманітні соки й сиропи.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Що необхідно для приготування домашнього пломбіру:

Молоко – 125 г;

Ванілін – 5 г (якщо ви не любите цю добавку, то від неї цілком можна відмовитися);

Цукор – 100 г;

Вершки (35%) – 300 г;

Яйця – 3 шт.

Приготування пломбіру

Прокип’ятіть молоко та додайте цукор та ванілін. Залиште охолонути.

Після цього змішайте отриману масу з яєчними жовтками та поставте на водяну баню. Має утворитися суміш сметаноподібної консистенції. 

Додайте вершки та ретельно перемішайте. 

Розділіть масу на порції та поставте в морозилку. Обов’язково один раз на годину діставайте її й перемішуйте.

Цей пломбір буде володіти ніжним та вершковим смаком, як у дитинстві. Ви точно будете задоволені.

Спробуйте приготувати цю смакоту, і не забудьте поділитися з близькими вони точно попросять у Вас рецепт.

Смачного!