Домашні, смажені в олії на сковороді пиріжки з ліверної начинкою

Далеко не всі з нас знають, що собою представляють пиріжки з лівером. А для людей старшого віку це блюдо назавжди стало асоціюватися з пройденої епохою.

Існує багато рецептів, керуючись якими можна приготувати ліверні пиріжки будинку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Kulinarki

Для приготування потрібно взяти:

  • 500-600 г свинячого серця та легень,
  • 400 г борошна,
  • 0,5 ч.л. солі,
  • 250 мл води, доведеної до окропу,
  • 50 мл олії, суміш з спецій

М’ясні компоненти очищають і замочують на 30 хв., А потім проварюють до напівготовності. Одержаний продукт подрібнюють і дають охолонути.

Для приготування тіста перемішують сіль з половиною порції борошна, додають окріп і починають місити тісто. Після охолодження маси всипають залишки борошна, вливають олію і продовжують руками місити. Його викочують в ковбаску і нарізають на шматочки порційно.

Після цього шматочки розгортають і поміщають в середину начинку. Краї защипують. Пиріжки кидають в сковорідку, заповнену олією, яку попередньо добре розігрівають, і починають смажити до готовності.

Смачного!