Домашні цукерки “Корівка”. Без шкідливих добавок!
Ці цукерки знайомі багатьом з дитинства і тоді у них був зовсім інший смак – справжній вершковий, дуже насичений і ароматний.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
масло вершкове – 100 г;
цукор – 6 склянок;
борошно – 3 ст.л;
какао – 1 ст.л;
молоко – 1 склянка;
яйця – 3 шт.
Приготування
У каструлі з’єднуємо всі інгредієнти і варимо на невеликому вогні протягом 20 хвилин після того, як маса закипіла.
Форми силіконові змащуємо рослинною олією і виливаємо масу. Можна застелити деко пергаментом, змастити його олією і вилити масу.
Після того, як цукерки застигнуть, просто розріжте її ножем. Якщо робили в формі – видавлюємо на тарілку і даємо трохи підсохнути.
Зберігати цукерки можна в скляній тарі або контейнері в холодильнику.
На основі цієї маси, можна зробити і цукерки з начинкою. Наприклад: з подрібненої кураги або подрібнені волоські горіхи або арахіс – це відмінні варіанти. Також смачно виходять цукерки з цукатами, кунжутом, смаженими білим насінням або ядрами соняшника. Беріть продукти на свій смак і готуйте солодощі для сім’ї.
Зробіть цукерки зі згущеним молоком: викладаємо шар маси, даємо трохи постояти, кладемо варене згущене молоко і зверху шар солодкої маси. Краще робити це в порційних формах, щоб при розрізанні цілого пласта, начинка не витікала.