Досить смажити сирники. Прийшов час їх випікати
Сирники – це відмінна страва для сніданку, перекусу або сімейних посиденьок за горнятком чаю. Завдяки цьому чудовому рецепту, ви приготуєте самі пишні і найсмачніші сирники.
Пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Які інгредієнти необхідні:
Сир – 500 г (краще домашній);
Курячі яйця – 2 штучки;
Борошно – 2 ст. л .;
Манка – 5 ст. л .;
Пекарський порошок – 1 ч. л.;
Сіль в залежності від смаку.
Приступаємо до приготування сирників
Всі інгредієнти необхідно об’єднати в одній глибокій мисці і ретельно розмішати. Залишаємо приготоване сирне тісто мінімум на 20 хвилин. Але краще на 60 хвилин.
З тіста формуємо ковбаску і розрізаємо її на 16 шматків. Кожен шматок приплющує до форми коржа (товщина повинна бути приблизно 1,5 см).
Збиваємо яйця та змащуємо заготовки, які потрібно викласти на деко.
Ставимо деко в духову шафу і випікаємо протягом 20 хвилин при 180 °
Сирники подаємо зі сметанкою або варенням (джемом).