Досить смажити сирники. Прийшов час їх випікати

Сирники – це відмінна страва для сніданку, перекусу або сімейних посиденьок за горнятком чаю. Завдяки цьому чудовому рецепту, ви приготуєте самі пишні і найсмачніші сирники.

Пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Які інгредієнти необхідні:

Сир – 500 г (краще домашній);

Курячі яйця – 2 штучки;

Борошно – 2 ст. л .;

Манка – 5 ст. л .;

Пекарський порошок – 1 ч. л.;

Сіль в залежності від смаку.

Приступаємо до приготування сирників

Всі інгредієнти необхідно об’єднати в одній глибокій мисці і ретельно розмішати. Залишаємо приготоване сирне тісто мінімум на 20 хвилин. Але краще на 60 хвилин.

З тіста формуємо ковбаску і розрізаємо її на 16 шматків. Кожен шматок приплющує до форми коржа (товщина повинна бути приблизно 1,5 см).

Збиваємо яйця та змащуємо заготовки, які потрібно викласти на деко.

Ставимо деко в духову шафу і випікаємо протягом 20 хвилин при 180 °

Сирники подаємо зі сметанкою або варенням (джемом).