Дуже простий рецепт: готуємо скумбрію за 3 хвилини

У цій статті поділимося з Вами рецептом приготування смачної кумбрії, яка готується 3 хвилини.

Звичайно це не копчена скумбрія, оскільки копченням в рецепті і не пахне, але смак у рибки прекрасний.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вакурат

Необхідні інгредієнти:

• Скумбрія (середня) — 1 шт;

• Цибульне лушпиння (скільки є, на око);

• Сіль (ложки без верху) — 5 ст.л.;

• Вода — 1 л.

Процес приготування

Цибульне лушпиння замочити ненадовго у воді. Потім поставити на вогонь і додати сіль. Нa літр води потрібно 5 столових ложок солі (якщо води треба більше, то і солі відповідно). Солону цибульну воду закип’ятити, покласти скумбрію і варити рівно 3 хвилини! Потім рибку відкинути на друшляк і можна їсти.

Смачного!