Дуже смачне м’ясо в духовці: справа в особливому маринаді

Це м’ясо має неймовірний смак. Мариновані реберця готуються в духовці. 

Я сьогодні обрала свинячі реберця, але ви можете приготувати будь-яке м’ясо за цим рецептом. Справа в чарівному маринаді, який будь-яке м’ясо.Loading…

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Інгредієнти

— Свинячі реберця — 1,5 кг

— Часник — 2 зубчики

— Соєвий соус — 4 ст. ложки

— Мед — 1 ст. ложкаLoading…

— Гірчиця французька (горошок) — 1 ст. ложка

— Гірчиця проста — 1 ст. ложка

— Соус для шашлику — 2 ст. ложки

— Олія — ​​2 ст. ложки

— Цибуля ріпчаста — 3-4 шт. (Середні)

— Сіль, перець — за смаком

Рецепт приготування

Готуємо маринад: Змішуємо соєвий соус, діжонську та звичайну гірчицю, соус для шашлику та мед. Отриману суміш посолити та поперчити й додати подрібнений часник. Додаємо олію та ретельно перемішуємо до повного розчинення меду. 

На реберцях робимо надріз між кістками з м’ясистого боку, не розрізайте м’ясо повністю. 

Маринуємо м’ясо протягом 1,5-2 година в холодильнику. Зверху накриваємо кришкою. 

М’ясо запікати на подушці з кілець цибулі. 

У рукав для запікання кладемо нарізану цибулю (в один шар), а зверху м’ясо. Поливаємо половиною маринаду та запікаємо в духовці при 220 ° C 40-45 хвилин.

Дістаємо рукав та розрізаємо зверху. Заливаємо м’ясо іншою половиною маринаду та запікаємо ще 25 хвилин.

М’ясо приготувалося, всім приємного апетиту!

Вам сподобався рецепт?