Дуже смачні котлети з капусти. І ніякого м’яса не потрібно!
Сьогодні з Вами хочу поділитися дуже смачним рецептом “котлети з капусти з картоплею” – це дуже ніжна, смачна страва для домашнього обіду або вечері і ніякого м’ясо не потрібно!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Складові:
- Картопля – 500 600 гр.
- Капуста – 450 гр.
- Куряче яйце – 1 шт.
- Ріпчаста цибуля – 2 шт.
- Рослинна олія – для смаження.
- Сіль, чорний мелений перець – за смаком.
- Орегано – 1 ч. Ложка.
- Чебрець – за смаком.
- Приправа для картоплі – за смаком.
- Твердий сир – 50 гр.
Спосіб приготування:
1. Картоплю почистити і відварити в підсоленій воді до готовності.
2. Тим часом необхідно тонко нашаткувати капусту. Відправити в киплячу воду і варити 10 хвилин.
3. З картоплі зробити пюре, потім додати одне куряче яйце і ще раз потовкти картоплю.
4. Капусту відкинути на сито, щоб стекла вся зайва вода. Потім відправити її до картоплі.
5. Дві великі цибулини нарізати дрібними кубиками і відправити в добре розігріту сковороду з олією. Смажити до м’якості цибулі, а потім поперчити і посолити за смаком.
6. Готову цибулю відправити до картоплі з капустою. Посолити і поперчити за смаком. Додати спеції: чебрець, орегано і приправу для картоплі. Все ретельно перемішати.
7. Деко змастити олією або застелити фольгою. З картопляно-капустяного “тіста” зліпити котлети. Відправити в добре розігріту духовку до 180 градусів на 25-30 хвилин. Потім вийняти з духовки і зверху котлети посипати натертим сиром. Відправити назад в духовку на 5 хвилин.