Економний спосіб, і відмінно допомагає! Один раз обприскати і вся Тля обсипається”. Особливий спосіб.

Якщо ви також не можете позбутися тлі, то спробуйте методи про які написано нижче, можливо вони вам допоможуть.

Всі садівники намагаються позбутися від тлі, і вони знають як це важко. А адже тля, небезпечний шкідник для саду, і города. Що тільки не зробиш, щоб позбутися від неї.

Про це пише Мій Світ, за матералами “Мій город”

Є дуже багато різних способів, щось сусіди радять, щось на просторах інтернету можна прочитати, пишуть багато, але буває не все допомагає.

Існує багато хімічних препаратів, але багато людей не хочуть використовувати хімію на своєму городі, і це понятно. Но є і народні способи, які не поступаються хімії.

Раніше взагалі нічого не обробляли хімією, і завжди був урожай, ось і мені мама сказала, як її дідусь позбавлявся від попелиці, причому дійсно дієво, і попелиці все літо не було, але проводити цю обробку потрібно щороку.

А обробляти ми будемо звичайним чистотілом, ефект приголомшливий, так в це літо я позбулася, від тлі. Ітак, нам потрібен пучок чистотілу, зривайте його, надівши рукавиці. Дальше нарізаємо чистотіл, і складаємо в відро, заливаючи його, водою, додати 2-3 ложки шампуню, він діє як липучка. Зробіть такий розчин на ніч. Ранко обприскати рослини, де є тля. Економний спосіб, і відмінно допомагає, та й не шкідливий для людини, і тварин, одні плюси.

Ще один спосіб є, так ось там пишуть, що обробляють від попелиці, звичайною кока-колою, і що дійсно допомагає. Поспостерігайте що в цьому році буде, якщо тля з’явиться, то обробіть колою, не особливо затратно, але пишуть про позитивні результати, на все літо.