Корисний домашній майонез. За цим рецептом виходить густий та смачний

Домашній майонез – це завжди корисно та смачно. Його додають до різних салатів, перших страв та намащують на хліб для бутербродів. Пропонуємо ознайомитися з рецептом майонезу, за яким він буде завжди виходити густим.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Складові:

  • Яйця курячі 1 шт.;
  • Рослинна олія 250 мл.;
  • Цукор 1 ч. л.;
  • Сіль 1/3 ч. л.;
  • Лимонний сік 1 ст. л.;
  • Спеції.

Спосіб приготування:

  1. У пів літрову банку налийте олію.
  2. Додайте цукор, сіль та сік лимону.
  3. Вбийте обережно яйце, щоб жовток залишився цілим.
  4. На блендер вдягніть насадку вінчик та опустіть в банку так, щоб жовток був всередині вінчика.
  5. Притиснувши його до дна починайте збивати жовток, не олію!
  6. Періодично трішки підіймайте вінчик.
  7. Загальний час збивання 2 хвилини.

Домашній майонез готовий! Термін зберігання 3 доби в холодильнику.

Приємного апетиту!