Котлети з рибних консервів: просто це смачно
Найголовніша особливість цих котлеток — це простота і зручність приготування, а ще доступність для кожного.
Немає нічого вигідніше і простіше, ніж робити котлети з рибних консервів. Швидкість приготування підкріплюється невисокою вартістю і зручністю зберігання магазинних заготовок, які мають різну харчову цінність і смак, не вимагають особливих додаткових компонентів, і часом є більш якісним матеріалом, ніж свіжий фарш.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Інгредієнти:
- рибні консерви 1 банка
- Рис відварний 1 стакан
- картопля 1-2 шт
- цибуля 1 шт
- панірувальні сухарі
- олія для смаження
- зелень, сіль, перець
Рибні консерви викласти в миску, видалити великі кісточки і розім’яти виделкою.
Рис відварити до готовності.
Картоплю відварити, злегка остудити і натерти на крупній тертці.
Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити на олії до м’якості ~ 2 хвилини.
Зелень вимити, обсушити і порубати.
З’єднати консерви, рис, картопля, цибуля, зелень, сіль, перець і ретельно перемішати масу руками.
Сформувати невеликі котлетки і обваляти в панірувальних сухарях.
Обсмажити котлети на розігрітій олії з двох боків до рум’яної скоринки. Накрити кришкою, зменшити вогонь і довести до готовності.
Смачного!