Котлети з рибних консервів: просто це смачно

Найголовніша особливість цих котлеток — це простота і зручність приготування, а ще доступність для кожного.

Немає нічого вигідніше і простіше, ніж робити котлети з рибних консервів. Швидкість приготування підкріплюється невисокою вартістю і зручністю зберігання магазинних заготовок, які мають різну харчову цінність і смак, не вимагають особливих додаткових компонентів, і часом є більш якісним матеріалом, ніж свіжий фарш.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Інгредієнти:

  • рибні консерви 1 банка
  • Рис відварний 1 стакан
  • картопля 1-2 шт
  • цибуля 1 шт
  • панірувальні сухарі
  • олія для смаження
  • зелень, сіль, перець

Рибні консерви викласти в миску, видалити великі кісточки і розім’яти виделкою.

Рис відварити до готовності.

Картоплю відварити, злегка остудити і натерти на крупній тертці.

Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити на олії до м’якості ~ 2 хвилини.

Зелень вимити, обсушити і порубати.

З’єднати консерви, рис, картопля, цибуля, зелень, сіль, перець і ретельно перемішати масу руками.

Сформувати невеликі котлетки і обваляти в панірувальних сухарях.

Обсмажити котлети на розігрітій олії з двох боків до рум’яної скоринки. Накрити кришкою, зменшити вогонь і довести до готовності.

Смачного!