Курячий шашлик з картоплею в духовці
Курячий шашлик з картоплею в духовці
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Життя
Інгредієнти:
- Філе куряче (з стегна) – 1,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 4 шт
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (мелений, за смаком)
- Оцет столовий (9%) – 50 мл
- Картопля – 7 шт
Приготування:
Нарізаємо куряче філе на невеликі шматочки, складаємо в миску. Додаємо, перець, сіль, цибулю, нарізану кільцями, оцет. Перемішуємо і залишаємо маринуватися м’ясо, приблизно на 1-2 години.
Сиру картоплю чистимо, нарізаємо кільцями і викладаємо на деко.Замариноване м’ясо нанизуємо на дерев’яні шпажки, чергуючи з кільцями цибулі.

Шашлики викладаємо на деко, на шар картоплі. Ставимо деко в розігріту духовку хвилин на 30. Коли верхня частина шашликів підсмажиться, їх треба акуратно перевернути, щоб м’ясо було рум’яне з усіх боків. Картопелька просочується соком від м’яса і виходить дуже смачною.
Дістаємо з духовки і їмо. Смачного!