Курячий шашлик з картоплею в духовці

Курячий шашлик з картоплею в духовці

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Життя

Інгредієнти:

  • Філе куряче (з стегна) – 1,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 4 шт
  • Сіль (за смаком)
  • Перець чорний (мелений, за смаком)
  • Оцет столовий (9%) – 50 мл
  • Картопля – 7 шт

Приготування:

Нарізаємо куряче філе на невеликі шматочки, складаємо в миску. Додаємо, перець, сіль, цибулю, нарізану кільцями, оцет. Перемішуємо і залишаємо маринуватися м’ясо, приблизно на 1-2 години.

Сиру картоплю чистимо, нарізаємо кільцями і викладаємо на деко.Замариноване м’ясо нанизуємо на дерев’яні шпажки, чергуючи з кільцями цибулі.

Шашлики викладаємо на деко, на шар картоплі. Ставимо деко в розігріту духовку хвилин на 30. Коли верхня частина шашликів підсмажиться, їх треба акуратно перевернути, щоб м’ясо було рум’яне з усіх боків. Картопелька просочується соком від м’яса і виходить дуже смачною.

Дістаємо з духовки і їмо. Смачного!