Майонез більше не купую, відколи натрапила на рецепт цього вершково-огіркового соусу
Дивовижно смачний і простий у приготуванні соус для овочів, м’яса, хліба і всього того з чим їдять майонез. Соус чудово підходить до різних страв з курки і свинини, до гострих крилець і ребер, а також до нарізаних брусочками овочів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Особлива
Інгредієнти:
- 1 середній огірок
- 100 гр м’якого вершкового сиру
- 2 зубчики часнику,
- 3 ст. ложки жирної сметани
- кріп
- спеції за бажанням
Приготування:
Натерти один середній огірок на крупній тертці і злегка віджати сік.
Додати 100 гр м’якого вершкового сиру, 2 зубчики подрібненого часнику, 3 ст. ложки жирної сметани, 1 ч. ложка дрібно нарізаного кропу.
Приправити спеціями і перемішати.