Майонез більше не купую, відколи натрапила на рецепт цього вершково-огіркового соусу

Дивовижно смачний і простий у приготуванні соус для овочів, м’яса, хліба і всього того з чим їдять майонез. Соус чудово підходить до різних страв з курки і свинини, до гострих крилець і ребер, а також до нарізаних брусочками овочів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Особлива

Інгредієнти:

  • 1 середній огірок
  • 100 гр м’якого вершкового сиру
  • 2 зубчики часнику,
  • 3 ст. ложки жирної сметани
  • кріп
  • спеції за бажанням

Приготування:

Натерти один середній огірок на крупній тертці і злегка віджати сік.

Додати 100 гр м’якого вершкового сиру, 2 зубчики подрібненого часнику, 3 ст. ложки жирної сметани, 1 ч. ложка дрібно нарізаного кропу.

Приправити спеціями і перемішати.