М’ясо під шубою – ситна і смачна страва до вечері!

Всім відома страва «Оселедець під шубою», а як щодо приготувати м’ясо під шубою? За таким рецептом страва виходить дуже ситним, смачним і корисним. Картопля відмінно доповнює картину і додає м’ясу незвичайний смак. Смажити нічого не потрібно, будемо запікати.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Інгредієнти для приготування м’яса під шубою:

  • Свинина – 1 кг
  • Помідори – 2-3 штучки
  • Цибуля – 3 штучки
  • Картопля – 3-4 штучки
  • Часник – 4-5 зубчиків
  • Сир – 200-250 грам
  • зелень
  • сіль
  • майонез

Як приготувати м’ясо під шубою:

М’ясо наріжте на невеликі шматочки, посоліть і поперчіть.

Картоплю натріть на крупній тертці. Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте на кільця. Помідори наріжте на півкільця і ​​змастіть їх майонезом. Сир натріть на крупній тертці. Зелень подрібніть, а часник пропустіть через прес.

Візьміть деко, змастіть його маслом і викладаємо тепер шарами: м’ясо, цибуля, картопля, помідори. Відправляємо в духовку на 45 хвилинок при 200 градусах.

За 5 хвилин до закінчення приготування змастіть часником, присипте тертим сиром і зеленню. І відправляємо назад в духовку на 5 хвилинок.