Ніжний і шоколадний пиріг без метушні. Я просто закохалася в цей пиріг!

Шоколадний пиріг зі смаком і ароматом банана – це дуже і дуже смачно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

какао – 50 г;

борошно – 250 г;

яйця – 3 шт;

ванілін за смаком;

масло вершкове та олія по 60 г;

сода – 1 ч.л;

сіль – щіпка;

цукор – 300 г;

молоко – 280 г;

оцет – 1 ст.л;

банани – 3 шт.

Для приготування помадки візьміть:

цукор і молоко по 60 г;

какао – 20 г;

масло вершкове – 40 г.

Процес приготування

З’єднуємо борошно і какао і просіваємо.

Додаємо сюди цукор, перемішуємо і всипаємо сіль, соду і ванілін.

Вбиваємо яйця і вливаємо молоко, вершкове масло і рослинну олію, оцет (звичайний або яблучний). Добре вимішуємо тісто.

Банани ріжемо кружечками.

Деко застеляємо пергаментом, викладаємо банани і виливаємо тісто.

Нагрівання духовки – 180 градусів і час готування – 40 – 45 хвилин.

Для помадки змішуємо всі інгредієнти і варимо до густоти.

Остиглий пиріг поливаємо помадкою і подаємо до столу.

Порада: випікати можна в будь-якій формі – якщо ви візьмете невеликі форми, тоді діліть тісто на 2 – 3 частини, а з отриманих коржів, сформуйте пиріг, приготувавши смачний крем. Помадку можна прекрасно замінити і просто розтопленим шоколадом.