Пальчики оближеш – правильний рецепт солянки!

Вам лише треба спробувати, це дуже смачно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Публікація

Інгредієнти:

яловичина – 500 г;

цибуля – 1 шт;

огірки солоні – 2 шт;

сосиски, шинка і салямі – 0.5 кг;

томатна паста – 5 ст.л;

лавровий лист, перець чорний, сіль, оливкова олія за смаком;

зелень і лимон, оливки і каперси.

Приготування

Дуже добре відварюємо м’ясо, щоб отримати густий і насичений бульйон. Якщо вийде надто насичений – розведіть його водою.

Всі м’ясні інгредієнти ріжемо на невеликі шматочки, огірки – кубиками, цибулю – півкільцями або кільцями.

Обсмажуємо м’ясні шматочки з цибулею на оливковій олії. Потім додаємо томатну пасту і тушкуємо протягом декількох хвилин. Коли все стане м’яким, додаємо огірки та інші продукти, смажимо хвилини 2-3.

Перекладаємо масу в бульйон, варимо 10 хвилин і додаємо спеції, каперси і оливки. Варимо ще пару хвилин і подаємо до столу. У кожну тарілку кладемо скибочку лимона і зелень.