Переймайте досвід! Особлива підгодівля баклажанів для гарного врожаю. До 15 кг. з куща!

В статті мова піде, про те, чим підживити баклажани, для більшої зав’язі, і великого урожая. Багато хто вирощує на своїй дачі баклажани, але не завжди їх вдається виростити, так як рослина вважається примхливою.

Ось вам універсальна підкормка для баклажанів, до речі ця корисна підгодівля, підходить і для солодкого перцю. Адже всі ми садимо овочі, і хочемо отримати гідний урожай, а не, пусту грядку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами “Дом и Сад”

Головне після посадки рослини в грунт, відразу підгодовувати не потрібно, а ось коли він приживеться, тільки тоді починаємо подкормлювати. Пам’ятайте, будь-яку підгодівлю, вносимо, після поливу.

Під час цвітіння.

В цей час рослині потрібен фосфор, азот, калій. Можна використовувати покупні добрива, але радимо трав’яну, кажуть що вона найкраща.

На п’ятдесятилітрову бочку, збираємо бур’ян, бажано що б він був без насіння, ріжемо його, або рубаємо, додаємо туди ж, половину Верра гною, і трохи деревної золи, все це заливаємо водою і залишаємо бродити. Після того як настій перебродить, перед поливом його потрібно розвести, в співвідношенні 1: 3, і поливаємо під кожен кущ, по 1 літру. Це відмінне підживлення, що містить всі корисні мікроелементи.

Для зав’язування плодів.

Як тільки починається зав’язування, важливо вчасно підгодувати рослину, в цей момент потрібен калій, фосфор. На 10 літрів води, калійна сіль столова ложка, і суперфосфат 2 стол.л. Як слід перемішуємо, і поливаємо цим розчином під кожен кущ, по 1 літру.

Підживлення для кореневої системи.

Нам потрібно, 10 літрів теплої води, калійної солі 1 ст.л. + Суперфосфат 1 ст.л. Розмішуємо, і під кожен кущ, поливаємо по пів літра. Це відмінне підживлення для потужної кореневої системи.

Під час плодоношення.

Так само підгодовуючи трав’яним настоєм, тільки розводити потрібно 1:10, і поливати під кущ. Зброджений настій, дуже корисний, і дасть всі необхідні мікроелементи, ви отримаєте від таких підгодівель відмінний урожай, баклажани мають давати великий урожай 10-15 кг . з куща.